Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_195949Loop Stand Round Spisebord Ø105 cm, Sorthttps://www.rum21.no/loop-stand-round-spisebord?p=1009744https://az666937.vo.msecnd.net/67/7996e107-b667-4626-91f8-a435962c9df5OutOfStock7273NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordHayLoop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret. Den karakteristiske stålrammen gjør at det står stødig på sitt trebente stativ. Bordplaten finnes i hvit laminat eller sort linoleum, som gjør den motstandsdyktig mot riper, trykk og støt.  <br /><br />Bordet leveres umontert. For mer informasjon, se vedlagte produktark og manual. <br /><br />Vedlikehold, se nedenfor. <br /><br /> <p><strong>Linoleum <br /></strong></p> <ul> <li>Vi anbefaler Riisfort Linoleums Care rengjøringsmiddel, for god beskyttelse mot smuss og flekker.</li> <li>Ellers kan man bruke en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel. Tørk av såperester med en tørr klut. Hvis overflaten har blitt ripet eller matt, bruk et rengjøringsmiddel egnet for linoleum.</li> <li>Flekker kan fjernes forsiktig med White Spirit (Mineral Spirit) eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann eller linoleum vaskemiddel. Tørkes etterpå. Unngå alkaliske rengjøringsmidler.</li> </ul> <br /> <p><strong>Laminat</strong></p> <ul> <li>Bruk en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel.</li> <li>Flekker kan fjernes forsiktig med ammoniakk for hjemmebruk på en ren fuktig klut, eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann. Bruk aldri mirakelsvampen tørr. Tørkes av med en tørr, ren klut.</li> <li>Unngå midler eller svamper med en skrubbende effekt, da de kan lage riper i bordet.</li> </ul> <br />Loop Stand Round tilhører en serie som også inneholder rektangulære bord og en svært populær stumtjener.7273
Shop/Møbler/ Bord / Spisebord & Barbord
1 / 3

Loop Stand Round Spisebord Ø105 cm, Sort

7 273 kr
Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse

Produktinformasjon

Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret. Den karakteristiske stålrammen gjør at det står stødig på sitt trebente stativ. Bordplaten finnes i hvit laminat eller sort linoleum, som gjør den motstandsdyktig mot riper, trykk og støt. 

Bordet leveres umontert. For mer informasjon, se vedlagte produktark og manual.

Vedlikehold, se nedenfor.

Linoleum

  • Vi anbefaler Riisfort Linoleums Care rengjøringsmiddel, for god beskyttelse mot smuss og flekker.
  • Ellers kan man bruke en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel. Tørk av såperester med en tørr klut. Hvis overflaten har blitt ripet eller matt, bruk et rengjøringsmiddel egnet for linoleum.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med White Spirit (Mineral Spirit) eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann eller linoleum vaskemiddel. Tørkes etterpå. Unngå alkaliske rengjøringsmidler.

Laminat

  • Bruk en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med ammoniakk for hjemmebruk på en ren fuktig klut, eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann. Bruk aldri mirakelsvampen tørr. Tørkes av med en tørr, ren klut.
  • Unngå midler eller svamper med en skrubbende effekt, da de kan lage riper i bordet.

Loop Stand Round tilhører en serie som også inneholder rektangulære bord og en svært populær stumtjener.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no