Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Loop Stand Round Spisebord Ø105 cm, Hvit

Loop Stand Round Spisebord Ø105 cm, Hvit

8 699 kr
Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret.
Leveringstid:  6-8 uker

Loop Stand Round Spisebord

8 699 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret. Den karakteristiske stålrammen gjør at det står stødig på sitt trebente stativ. Bordplaten finnes i hvit laminat eller sort linoleum, som gjør den motstandsdyktig mot riper, trykk og støt. 

Bordet leveres umontert. For mer informasjon, se vedlagte produktark og manual.

Vedlikehold, se nedenfor.

Linoleum

  • Vi anbefaler Riisfort Linoleums Care rengjøringsmiddel, for god beskyttelse mot smuss og flekker.
  • Ellers kan man bruke en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel. Tørk av såperester med en tørr klut. Hvis overflaten har blitt ripet eller matt, bruk et rengjøringsmiddel egnet for linoleum.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med White Spirit (Mineral Spirit) eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann eller linoleum vaskemiddel. Tørkes etterpå. Unngå alkaliske rengjøringsmidler.

Laminat

  • Bruk en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med ammoniakk for hjemmebruk på en ren fuktig klut, eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann. Bruk aldri mirakelsvampen tørr. Tørkes av med en tørr, ren klut.
  • Unngå midler eller svamper med en skrubbende effekt, da de kan lage riper i bordet.

Loop Stand Round tilhører en serie som også inneholder rektangulære bord og en svært populær stumtjener.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.