Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Loop Stand Spisebord 160 cm, Sort

Loop Stand Spisebord 160 cm, Sort

9 549 kr
Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret.
Leveringstid:  6-8 uker

Loop Stand Spisebord, 160 cm

9 549 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Loop Stand, et pent og allsidig spisebord fra Hay. Bordet passer utmerket å bruke som et spisebord på kjøkkenet og stuen, eller som et arbeidsbord på kontoret. Den karakteristiske stålrammen gjør at det står stødig på sitt trebente stativ. Bordplaten finnes i laminat eller linoleum, som gjør den motstandsdyktig mot riper, trykk og støt. Velg mellom hvit, sort eller grå.

For økt stabilitet kombiner med Loop Stand Support

Bordet leveres umontert. For mer informasjon, se vedlagte produktark og manual.

Vedlikehold, se nedenfor.

Linoleum

  • Vi anbefaler Riisfort Linoleums Care rengjøringsmiddel, for god beskyttelse mot smuss og flekker.
  • Ellers kan man bruke en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel. Tørk av såperester med en tørr klut. Hvis overflaten har blitt ripet eller matt, bruk et rengjøringsmiddel egnet for linoleum.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med White Spirit (Mineral Spirit) eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann eller linoleum vaskemiddel. Tørkes etterpå. Unngå alkaliske rengjøringsmidler.

Laminat

  • Bruk en fuktig klut skylt i vann, eller en blanding av vann og et mildt vaskemiddel.
  • Flekker kan fjernes forsiktig med ammoniakk for hjemmebruk på en ren fuktig klut, eller en mirakelsvamp dyppet i lunkent vann. Bruk aldri mirakelsvampen tørr. Tørkes av med en tørr, ren klut.
  • Unngå midler eller svamper med en skrubbende effekt, da de kan lage riper i bordet.

Loop Stand Round tilhører en serie som også inneholder runde bord.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null