Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Luna Pendellampe & Lyspære, 40 cm
Design House StockholmDesign House Stockholm

Luna Pendellampe & Lyspære, 40 cm

4 529 kr
Anb. pris6 470 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 193 kr
Luna pendellampe fra Design House Stockholm. Laget av munnblåst hvitt opalglass som sprer et mykt lys i rommet.
På lager

Luna Pendellampe, Inkludert Lyspære

4 529 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Luna pendellampe fra Design House Stockholm, designet av Alexander Lervik. Luna er en pendellampe som ikke kaster noen skygger. Lampen er laget av munnblåst hvitt opalglass og gir et mykt lys i rommet. Lampen er festet i en transparent PVC-ledning som bidrar til det minimalistiske utseendet. Den kan med fordel henges i stuen, soverommet eller kjøkkenet. Det enkle utseendet gjør at lampen lett smelter inn sammen med resten av interiøret. Luna pendel finnes i flere størrelser, slik at du kan velge den som passer best for akkurat deg.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Design House Stockholm ble grunnlagt av Anders Färdig. Design House Stockholm startet som et kreativt produktutviklingsforetak for andre varemerker i 1992. I 1997 begynte produktlanseringen, først ut var Harri Koskinens Block Lamp som raskt ble en verdenssuksess. Design House Stockholm har som mål å være et speil for det beste av skandinavisk design.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null