Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Mantis BS2 Vegglampe

Mantis BS2 Vegglampe

8 323 kr
Anb. pris10 490 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris8 323 kr
Vegglampe fra DCWéditions. Vegglampen har et unikt design med en avrundet, ujevn lampeskjerm og en ryddig arm perfekt for alle rom der du ønsker direkte belysning.
På lager

Mantis BS2 Vegglampe

8 323 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Mantis BS2 vegglampe fra DCWéditions med et unikt design med en avrundet, ujevn lampeskjerm og en ryddig arm perfekt for alle rom der du ønsker direkte belysning. Lampen kan vinkles vertikalt eller sidelengs. CE-merket.

Designet av Bernard Schottlander.

Bra å vite om Mantis BS2 vegglampen


- Unikt design.
- Laget av aluminium og stål.
- Organiske former.
- Fra kolleksjonen Mantis by DCWéditions.
- E14
- 15 Watt
- Dybde: 1530 mm.
- Bredde: 470 mm.
- Ledningslengde: 2000 mm.
- Vegglampen passer godt i en stue.
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 4.3 kg.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.