Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Mantis BS5 Vegglampe

Mantis BS5 Vegglampe

3 864 kr
Anb. pris4 490 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris3 691 kr
Vegglampe fra DCWéditions. Vegglampen har et unikt design med en avrundet, ujevn lampeskjerm og en arm med en vertikal justering og en vinklet lampeskjerm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe.
På lager

Mantis BS5 Vegglampe

3 864 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mantis BS5 vegglampe fra DCWéditions med et unikt design med en avrundet, ujevn lampeskjerm og en arm med en vertikal justering. Den har en vinklet lampeskjerm perfekt for områder der du vil lese eller jobbe. CE-merket. Laget for fast installasjon.

Designet av Bernard Schottlander.

Bra å vite om Mantis BS5 vegglampen


- Unikt design.
- Laget av aluminium og stål.
- Organiske former.
- Fra kolleksjonen Mantis by DCWéditions.
- E14
- 11 Watt
- Dybde: 450 mm.
- Bredde: 220 mm.
- Vegglampen passer godt i et soverom.
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 1 kg.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.