Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
212607Mikado Spisebord 203X106, Eikhttps://www.rum21.no/mikado-spisebord-203x106-eikhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/2e4b3298-6fcc-4e88-9066-cd927e9ae289OutOfStock23458NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/spisebordEthnicraftMikado spisebord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Her har vi et vakkert spisebord med ben som skaper en heftig illusjon. Bordet er laget av eik og har et naturlig utseende som vil bli et fint tillegg til de fleste moderne boliger. Bordet er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at alle kan finne noe som passer inn i akkurat sitt hjem.23458

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Bord / Spisebord & Barbord
1 / 2

Mikado Spisebord 203X106, Eik

23 458 kr
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Mikado spisebord fra Ethnicraft, designet av Alain Van Havre. Alain Van Havre er en designer som alltid fascineres av kompleksiteten og hva som gjør hvert produkt unikt. Alain har lenge vært overbevist om at design handler om å skape et tidløst produkt som har innflytelse fra det tidspunkt det ble skapt. Her har vi et vakkert spisebord med ben som skaper en heftig illusjon. Bordet er laget av eik og har et naturlig utseende som vil bli et fint tillegg til de fleste moderne boliger. Bordet er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, slik at alle kan finne noe som passer inn i akkurat sitt hjem.

Egenskaper

 • Produktnummer212607
 • Lev. produktnummer50179
 • Varemerke
  Ethnicraft
 • Designer
  Alain Van Havre
 • FargeEik
 • MaterialeEik, Eikefanér
 • Bredde106 cm
 • Høyde76 cm
 • Lengde203 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Ethnicraft er en familie som samler designere og produsenter for å skape vakre møbler og dekorasjoner som skiller seg ut gjennom tidene. Tre har alltid vært en av Ethnicrafts hovedmaterialer, da det gir møblene en ekte og autentisk følelse. Ethnicraft arbeider ut fra en arbeidsform som beskytter tanker og ideer og den følelsesmessige verdien for hver møbel. Ethnicraft lager ikke bare møbler som fyller en funksjon, alle møblene har et unikt uttrykk som vekker følelser. De jobber også hardt for å minimere miljøpåvirkningen ved å gjenvinne tre og aktivt overvåke hele produksjonsprosessen.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no