Nyheter
Belysning
Mini Glo-Ball C/W Lampe, Speilmontering
-19%
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Mini Glo-Ball C/W Lampe, Speilmontering

1 479 kr1 835 kr
Glo-Ball minilampe fra Flos, designet av Jasper Morrison. Lampen er en del av en serie med dekorative, stilige lamper laget av håndblåst glass. For speilmontering.
Leveringstid:  2-3 uker

Mini Glo-Ball C/W Lampe, Speilmontering

1 479 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Glo-Ball minilampe fra Flos, formgitt av Jasper Morrison. Glo-Ball er en serie med stilige lamper av håndblåst glass. Lampen gjør kanskje ikke så mye ut av seg ved første øyekast, men den blir en veldig dekorativ lyskilde i hjemmet ditt. Lampen minner om en hvit klode og gir et lunt og behagelig skinn.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 1285 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null