October Offers: Opptil 25% rabatt >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_269426Mini Stacked Hylle 2.0 Liten, Eikhttps://www.rum21.no/mini-stacked-hylle-20-liten?p=216074https://az666937.vo.msecnd.net/67/f0057e22-e921-4dee-ba52-40eceeadeb94OutOfStock1242NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sidebord-smabordMuutoStacked Mini er en mindre versjon av Muutos klassiske hyllesystem Stacked. Hyllesystemet kan skreddersys etter personlige behov og preferanser og kan kombineres på mange forskjellige måter. Hyllene er laget av eikefiner eller PU-lakkert MDF, avhengig av fargevalg. De monteres på veggen og festes med tilhørende metallklemmer. Hver modul kommer med tilhørende clips i samme farge som hyllen. Hvis du vil ha flere clips kan de kjøpes separat i en 5-pakning. Modulene selges enkeltvis og finnes i størrelsene small, medium og large. Velg mellom fargene hvit, grå, lysegrå eller eik. <br /><br />Hyllesystemets stilige, grafiske og funksjonelle uttrykk er skapt av designeren Julien De Smedt. Det gjennomtenkte designspråket gjør det enkelt å tilpasse hyllene til forskjellige stiler og miljøer. Skap et spennende uttrykk ved å kombinere flere forskjellige farger og størrelser, eller la hyllesystemet harmonere med resten av interiøret.<br /><br />For mer informasjon, se vedlagte produktark og monteringsanvisninger.1242
Shop/Møbler/ Bord / Sidebord & Avlastningsbord
1 / 7

Mini Stacked Hylle 2.0 Liten, Eik

1 242 kr
Stacked Mini er en mindre versjon av Muutos klassiske hyllesystem Stacked. Hyllesystemet kan skreddersys etter personlige behov og preferanser og kan kombineres på mange forskjellige måter.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Stacked Mini er en mindre versjon av Muutos klassiske hyllesystem Stacked. Hyllesystemet kan skreddersys etter personlige behov og preferanser og kan kombineres på mange forskjellige måter. Hyllene er laget av eikefiner eller PU-lakkert MDF, avhengig av fargevalg. De monteres på veggen og festes med tilhørende metallklemmer. Hver modul kommer med tilhørende clips i samme farge som hyllen. Hvis du vil ha flere clips kan de kjøpes separat i en 5-pakning. Modulene selges enkeltvis og finnes i størrelsene small, medium og large. Velg mellom fargene hvit, grå, lysegrå eller eik.

Hyllesystemets stilige, grafiske og funksjonelle uttrykk er skapt av designeren Julien De Smedt. Det gjennomtenkte designspråket gjør det enkelt å tilpasse hyllene til forskjellige stiler og miljøer. Skap et spennende uttrykk ved å kombinere flere forskjellige farger og størrelser, eller la hyllesystemet harmonere med resten av interiøret.

For mer informasjon, se vedlagte produktark og monteringsanvisninger.

Egenskaper

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no