product
variable_217886Misty Vase 19 cm, Grønnhttps://www.rum21.no/misty-vase-gronn?p=229535https://az666937.vo.msecnd.net/67/089e91ff-8530-465f-9ccd-796099a52650InStock1167NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterBergs Potter<p>Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene. Den smaragdgrønne glasuren sammen med de myke formene og strukturen på den taktile overflaten blir sammen ren perfeksjonisme. Alle pottene er laget for hånd i henhold til den toskanske tradisjonen, produsert av italiensk leire i solfylte Toscana. Resultatet er vaser av aller høyeste kvalitet som står for kvalitet og stil i mange år framover.</p> <p>Misty vase kommer i fire forskjellige design. Unn deg den største vasen i en konisk form, eller velg blant de tre mindre størrelsene med runde former. Alle vasene er både utrolig vakre i seg selv og sammen i en gruppe.</p>1167

Misty Vase 19 cm, Grønn

1 167 kr
Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene. Den smaragdgrønne glasuren sammen med de myke formene og strukturen på den taktile overflaten blir sammen ren perfeksjonisme. Alle pottene er laget for hånd i henhold til den toskanske tradisjonen, produsert av italiensk leire i solfylte Toscana. Resultatet er vaser av aller høyeste kvalitet som står for kvalitet og stil i mange år framover.

Misty vase kommer i fire forskjellige design. Unn deg den største vasen i en konisk form, eller velg blant de tre mindre størrelsene med runde former. Alle vasene er både utrolig vakre i seg selv og sammen i en gruppe.

Egenskaper

  • Produktnummer229535
  • Lev. produktnummerMCG19V
  • Varemerke
  • FargeSmaragd
  • FinishGlasert
  • MaterialtextLaget for hånd av italiensk leire
  • RomSpiserom, Soverom, Kjøkken, Stue, Baderom
  • Diameter20 cm
  • Høyde19 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.