product
variable_217886Misty Vase 23 cm, Grønnhttps://www.rum21.no/misty-vase-gronn?p=229536https://az666937.vo.msecnd.net/67/9205692c-7105-44d2-a186-6a6fce18282eInStock1284NOK/innredning/innredning/dekorasjoner/innredning/dekorasjoner/potterBergs Potter<p>Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene. Den smaragdgrønne glasuren sammen med de myke formene og strukturen på den taktile overflaten blir sammen ren perfeksjonisme. Alle pottene er laget for hånd i henhold til den toskanske tradisjonen, produsert av italiensk leire i solfylte Toscana. Resultatet er vaser av aller høyeste kvalitet som står for kvalitet og stil i mange år framover.</p> <p>Misty vase kommer i fire forskjellige design. Unn deg den største vasen i en konisk form, eller velg blant de tre mindre størrelsene med runde former. Alle vasene er både utrolig vakre i seg selv og sammen i en gruppe.</p>1284

Misty Vase 23 cm, Grønn

1 284 kr
Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene.
På lager:  Umiddelbar levering
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Det er vanskelig å ikke bli forelsket i vasen Misty fra Bergs Potter. Misty vase er Bergs Potters nyeste tilskudd til den glaserte vasefamilien, og etterlater ingenting til tilfeldighetene. Den smaragdgrønne glasuren sammen med de myke formene og strukturen på den taktile overflaten blir sammen ren perfeksjonisme. Alle pottene er laget for hånd i henhold til den toskanske tradisjonen, produsert av italiensk leire i solfylte Toscana. Resultatet er vaser av aller høyeste kvalitet som står for kvalitet og stil i mange år framover.

Misty vase kommer i fire forskjellige design. Unn deg den største vasen i en konisk form, eller velg blant de tre mindre størrelsene med runde former. Alle vasene er både utrolig vakre i seg selv og sammen i en gruppe.

Egenskaper

  • Produktnummer229536
  • Lev. produktnummerMCG23V
  • Varemerke
  • FargeSmaragd
  • FinishGlasert
  • MaterialtextLaget for hånd av italiensk leire
  • RomSpiserom, Soverom, Kjøkken, Stue, Baderom
  • Diameter25 cm
  • Høyde23 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.