Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Vitrineskap

Vitrineskap er klassiske og dekorative møbler for oppbevaring, og de er alltid populære. Sjekk ut vårt håndplukkede utvalg av tradisjonelle og moderne modeller. Her hos oss på Rum21 finner du vitrineskap med skuffer, skyvedører og mange andre alternativer.

Viser 49 produkter
Beige
Sort
Brun
Grønn
Grå
Eik
Hvit
Pris
4 900 kr
8 100 kr
13 400 kr
22 000 kr
36 300 kr
59 900 kr
Høyde
50 cm
100 cm
150 cm
200 cm
Dybde
25 cm
30 cm
35 cm
40 cm
45 cm
Lengde
40 cm
50 cm
60 cm
70 cm
80 cm
90 cm
Lindebjerg DesignBestillingsvare
N4 Vitrineskap, Mørk Eik
20 990 kr

InneholdSmakfulle vitrineskap for vakre hjem

Et vitrineskap er like dekorativt, som det er praktisk. Det har godt med oppbevaringsplass samt plass til å stille ut vakre personlige eiendeler. Tradisjonelt har vitrineskap mest blitt brukt til å vise frem hjemmets fineste porselen, men i dag innredes de med atskillig større kreativitet. Alt fra samleobjekter, bøker og kunst, til service, personlige foto og dekorasjoner vises frem i dagens moderne og trendy vitrineskap. Et vakkert innredet vitrineskap i stuen eller i spisestuen er et trivelig innslag i hjemmet.

I kjøkkenet kan et vitrineskap med skjenk være utmerket for ekstra oppbevaringsplass til porselen og andre kjøkkenting. Eller hva med å bruke et vitrineskap som spiskammers? Hører du til de som nyter et glass rødt innimellom, kan du ta en titt på et vitrineskap med vinhylle. Det finnes vitrineskap i uendelig mange utforminger og størrelser. Skapet kan være høyt eller lavt, stå på gulvet, vegghengt, med skyvedør eller være et hjørneskap. Uansett hvilken stil du liker, retro, vintage, bonderomantikk eller minimalistisk, finnes det et skap som passer hos deg. Jakter du på et stilig møbel for oppbevaring er vitrineskap perfekt!

Eik, furu og andre materialer 

Vitrineskap finnes i mange ulike materialer, noen mer tradisjonelle enn andre. Vitrineskap kommer med glassdør, enten er hele døren i glass eller deler av den. Det forhindrer at innholdet i skapet samler støv. Noen ganger er selve veggene i glass, noe som gjør innholdet synlig fra flere sider. Glasskap er et utmerket valg om en vil at innholdet i skapet skal være i fokus. 

Vitrineskap i furu har alltid vært populære, men det finnes også moderne modeller laget i ulike metaller. Moderne vitrineskap virker ofte luftige og lette, mens klassiske modeller virker mer robuste. Ønsker du en modell med farge, kommer mange skap i farger som hvitt, grått og svart. 

Ønsker du en modell som har et organisk eller tidløst utseende, er tre et klassisk valg. Det finnes mange forskjellige vitrineskap, fra lave nette skap til de mer pompøse. I tillegg til furu er det vanlig med skap i bjørk, teak, valnøtt og eik. Modeller i messing og metall er pene innslag i hjem med et moderne, industrialistisk eller eklektisk preg.

Lag dynamikk med belysning 

Ønsker du å fremheve innholdet i vitrineskapet litt ekstra? Da er et vitrineskap med lys et godt tips. Du kan enten kjøpe et skap hvor lys er installert, eller installere lyset selv. I stuen, hvor vi ofte har ulike lyskilder, blir et vitrineskap med lys og skjenk en fin innramming for TV-en. Fyll hyllene med grønne planter og fine dekorasjoner. Et mykt lys ved TV-en er samtidig bedre for øynene dine når du ser på favorittfilmen. Har du lys i veggseksjonen, bør du passe på at vitrineskapet og seksjonen ikke konkurrerer om oppmerksomheten. Du bør derfor bruke samme type lys i begge.