Nyheter
Belysning
Mono Gulvteppe 60x85cm, Sort
-20%

Mono Gulvteppe 60x85cm, Sort

944 kr
Tid. pris1 180 krAnb. pris1 180 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Mono gulvteppe fra Pappelina. Et flott, enkelt og funksjonelt plastteppe produsert i PVC-plast og polyester varp.
På lager

Mono Gulvteppe, Sort

944 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mono gulvteppe fra Pappelina. Et flott, enkelt og funksjonelt plastteppe produsert i PVC-plast og polyester varp. Teppets grafiske og enkle mønster, organiske og myke former i herlige farger passer inn i de fleste hjem og miljøer. Perfekt å ha på kjøkkenet eller i gangen. Teppet er vevd i plast, en vanskelig og langsom prosess, som fører til at et størrelseavvik på pluss minus tre prosent kan forekomme. Teppet vaskes for hånd eller på finvask på 30 grader, skal ikke sentrifugeres eller tørkes i tørketrommel. Strekk teppet i våt tilstand og la det drypptørke. Rist forsiktig. Eventuelle flekker skal skylles bort, ikke gni.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Pappelina er et lite svensk foretak som ble startet i 1998 av Lina Rickardsson. Foretaket finnes i dag i over 23 land, og de står for enkel funksjonell design av høy kvalitet. I deres sortiment finnes grafiske- og enkle mønster, organiske og myke former i herlige farger til ditt hjem. Hovedproduktet er deres populære plastteppe som moderniseres og veves i Leksand, Dalarna. Det er funksjonelt, spennende, vakkert og i tillegg lettstelt! Perfekt til alle miljøer!
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null