product
variable_204873Mouse Barnestol, Burgundyhttps://www.rum21.no/mouse-barnestol-2-5-ar?p=226579https://az666937.vo.msecnd.net/67/29d2c2da-a78d-4373-a8d2-8b9a7e576bd6OutOfStock1849NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnestolerNofred<p>Den prisbelønte stolen Mouse fra Nofred er laget for de minste, med ambisjonen om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Barnestolen passer perfekt i barnerommet, men den kan også plasseres ved siden av salongbordet i stuen, rundt et mindre bord på kjøkkenet eller i et hjørne på soverommet. Stolen har et enkelt og moderne designspråk i dansk design, noe som gjør den enkel å plassere i alle rom og miljøer. <br /><br />Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør Mouse stol til et bærekraftig valg som tåler å lekes med og brukes i mange år, gjerne i flere generasjoner. Stolen er tilgjengelig i flere forskjellige design, som alle er fine å kombinere med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse bord. <br /><br />Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales en mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.</p>1849

11/11 Singles' Day - Opptil 50% rabatt >>

Mouse Barnestol, Burgundy

1 849 kr
Den prisbelønte stolen Mouse fra Nofred er laget for de minste, med ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Barnestolen passer perfekt i barnerommet, men den kan også plasseres ved siden av salongbordet i stuen, rundt et mindre bord på kjøkkenet eller i et hjørne på soverommet.
Leveringstid:  4-6 uker
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Den prisbelønte stolen Mouse fra Nofred er laget for de minste, med ambisjonen om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Barnestolen passer perfekt i barnerommet, men den kan også plasseres ved siden av salongbordet i stuen, rundt et mindre bord på kjøkkenet eller i et hjørne på soverommet. Stolen har et enkelt og moderne designspråk i dansk design, noe som gjør den enkel å plassere i alle rom og miljøer.

Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør Mouse stol til et bærekraftig valg som tåler å lekes med og brukes i mange år, gjerne i flere generasjoner. Stolen er tilgjengelig i flere forskjellige design, som alle er fine å kombinere med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse bord.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales en mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

  • Produktnummer226579
  • Lev. produktnummer1209
  • Varemerke
  • Serie
  • FargeVinrød
  • MålSittehøyde: 26 cm
  • MaterialtextAsh with PU paint
  • Bredde42.5 cm
  • Dybde28 cm
  • Høyde45.9 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.