Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_204880Mouse Bord, Burgundyhttps://www.rum21.no/mouse-bord-2-5-ar?p=226593https://az666937.vo.msecnd.net/67/471bc6b7-2d1f-47f9-8c36-f6949f675ab3OutOfStock2139NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnestolerNofredMouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bordet har en enkel og moderne form i en dansk design, noe som gjør det enkelt å plassere i alle rom og miljøer. <br /><br />Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør bordet til et bærekraftig valg som kan lekes med og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Barnebordet er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse stol. <br /><br />Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.2139
Shop/Møbler/ Barnemøbler/ Barnestoler
1 / 2
Nofred logoNofred logo

Mouse Bord, Burgundy

2 139 kr
Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bare fantasien setter grenser.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bordet har en enkel og moderne form i en dansk design, noe som gjør det enkelt å plassere i alle rom og miljøer.

Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør bordet til et bærekraftig valg som kan lekes med og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Barnebordet er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse stol.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

 • Produktnummer226593
 • Lev. produktnummer2209
 • Varemerke
  Nofred
 • Serie
 • FargeVinrød
 • MaterialeBøk, MDF
 • Materiale beskrivelseAsh with PU paint
 • Bredde54 cm
 • Diameter39 cm
 • Høyde43.7 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no