Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Mouse Bord Ø39 cm, Hvit
Nofred logoNofred logo

Mouse Bord Ø39 cm, Hvit

1 619 kr
Anb. pris2 699 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 439 kr
Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bare fantasien setter grenser.
På lager

Mouse Bord Ø39 cm

1 619 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Mouse bord fra Nofred er laget for de små, med en ambisjon om at barna skal føle seg velkommen i alle rom. Bordet er perfekt å bruke som et skrivebord i barnerommet, det passer også utmerket å ha i stuen hvor barnet kan tegne og pusle med annet, eller som et mindre bord på kjøkkenet. Bordet har en enkel og moderne form i en dansk design, noe som gjør det enkelt å plassere i alle rom og miljøer.

Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør bordet til et bærekraftig valg som kan lekes med og brukes i mange år, helst i flere generasjoner. Barnebordet er tilgjengelig i flere forskjellige design, alle er fine å kombinere sammen med hverandre. Velg mellom fargene eik, grå, hvit, svart, petroleum eller burgundy. Kompletter gjerne med Mouse stol.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

#rum21