product
variable_204877Mouse Junior Barnestol, Gråhttps://www.rum21.no/mouse-junior-barnestol-3-9-ar?p=226581https://az666937.vo.msecnd.net/67/7070ea07-43c2-4d00-9064-6a2ddc5fd4efInStock2258NOK/mobler/barn/barnemobler/barn/barnemobler/barnestolerNofred<p>Stolen Mouse Junior fra Nofred er laget for barn i alderen 3-9 år, med ambisjonen om at de skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at stolen passer perfekt rundt spisebordet, kan Mouse Junior brukes som en stol til skrivebordet i barnerommet. Stolen har et enkelt og moderne formspråk i en dansk design, noe som gjør den enkel å plassere i alle rom og miljøer. Den justerbare fotstøtten gjør det mulig å justere stolen etterhvert som barnet vokser og blir lengre. <br /><br />Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør Mouse Junior til et bærekraftig valg som kan sittes på og brukes i mange år, helst gjennom flere generasjoner. Stolen er tilgjengelig i flere forskjellige design, som alle blir fine å kombinere sammen. Velg mellom fargene eik, grå, hvit og svart. Stolen er tilpasset barn i alderen 3-9 år.</p> <p>Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.</p>2823

11/11 Singles' Day - Opptil 50% rabatt >>

Mouse Junior Barnestol, Grå

2 258 kr2 823 kr
Stolen Mouse Junior fra Nofred er laget for barn i alderen 3-9 år, med ambisjonen om at de skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at stolen passer perfekt rundt spisebordet, kan Mouse Junior brukes som en stol ved skrivebordet i barnerommet.
På lager:  Umiddelbar levering
Forlenget returrett til 31/1
Rask leveranse
Fri frakt!

Produktinformasjon

Stolen Mouse Junior fra Nofred er laget for barn i alderen 3-9 år, med ambisjonen om at de skal føle seg velkommen i alle rom. I tillegg til at stolen passer perfekt rundt spisebordet, kan Mouse Junior brukes som en stol til skrivebordet i barnerommet. Stolen har et enkelt og moderne formspråk i en dansk design, noe som gjør den enkel å plassere i alle rom og miljøer. Den justerbare fotstøtten gjør det mulig å justere stolen etterhvert som barnet vokser og blir lengre.

Den tidløse designen kombinert med høy kvalitet gjør Mouse Junior til et bærekraftig valg som kan sittes på og brukes i mange år, helst gjennom flere generasjoner. Stolen er tilgjengelig i flere forskjellige design, som alle blir fine å kombinere sammen. Velg mellom fargene eik, grå, hvit og svart. Stolen er tilpasset barn i alderen 3-9 år.

Vedlikeholdstips: Tørk med en ren, fuktig klut. På vanskelige flekker anbefales mild såpe. Unngå å gni for lenge på samme sted. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk.

Egenskaper

  • Produktnummer226581
  • Lev. produktnummer1403
  • Varemerke
  • Serie
  • FargeGrå
  • MålSittehøyde: 53 cm, justerbar fotstøtte
  • MaterialtextAsh with PU paint
  • Bredde51.6 cm
  • Dybde43.9 cm
  • Høyde77.3 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.