Nyheter
Belysning
Multi-Lite Bordlampe Bærbar, Messing / Svart Semi-matt
-26%
Gubi - logotype - Rum21.seGubi - logotype - Rum21.se

Multi-Lite Bordlampe Bærbar, Messing / Svart Semi-matt

3 399 kr4 599 kr
Multi-Lite er en bærbar bordlampe fra GUBI, perfekt for å skape en koselig atmosfære i hjemmet.
Leveringstid:  2-3 uker

Multi-Lite Bordlampe Bærbar

3 399 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Denne bærbare skjønnheten er formet slik at den følger deg rundt i hjemmet og sprer lys akkurat der du trenger det. Med sitt kompakte design er Multi-Lite den perfekte følgesvenn for å skape den rette stemningen, enten du trenger leselys i sofaen, en koselig atmosfære på nattbordet eller en myk glød ved spisebordet. Berøringsdimmeren med tre trinn gir deg mulighet til å tilpasse lyset til din smak og dine behov. Den elegante designen, skapt av Louis Weisdorf, kombinerer klassisk skjønnhet med moderne innflytelse. Multi-Lite blir en stilig detalj i hjemmet ditt og tilfører innredningen din et unikt preg. Så enten du ønsker å skape et avslappet lesemiljø, en romantisk atmosfære eller bare trenger litt ekstra lys i hjemmet, er Multi-Lite bordlampe det perfekte valget.

Designet av Louis Weisdorf. Originaldesign fra 2023.

Bra å vite om Multi-Lite bordlampen


- Multi-Lite er verdsatt for det bærbare designet.
- Integrert USB-port for enkel lading.
- Multi-Lite er også verdsatt for den dimmebare funksjonen.
- Designet av Louis Weisdorf.
- Lyskilde er inkludert.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 2815 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
GUBI er et dansk designfirma som ble grunnlagt i 1967 av foreldrene til Jacob Gubi Olsen, som driver selskapet i dag. GUBI har en visjon om å skape tidløs design med estetikk, innovasjon, funksjonalitet og kvalitet som nøkkelord. De ønsker alltid å være i forkant av moderne design som stimulerer sansene, er vakker og funksjonell. GUBI har skapt flere moderne designklassikere i samarbeid med kjente designere som Greta M. Grossman, GamFratesi og Space Copenhagen.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null