Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

No 015 Stand By Stumtjener, Natur

No 015 Stand By Stumtjener, Natur

4 112 kr
Anb. pris8 224 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris4 112 kr
Stumtjeneren Stand By fra TON ble designet allerede i 1849, og har helt siden deg gang vært en ekte møbelklassiker.
Leveringstid:  2-3 uker

No 015 Stand By Stumtjener

4 112 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Stand By stumtjener fra TON. En vakker stumtjener som også går under kallenavnet Coat stand. Stand By ble designet allerede i 1849. Denne stumtjeneren inngikk i designerens aller første kolleksjon og har blitt en ekte møbelklassiker. Laget av massiv bøk, produsert med den typiske bøyeteknikken. Dens robuste og stødige konstruksjon gjør at du kan henge opp både frakker, jakker, paraplyer og annet.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
TON er et tjekkisk firma som i 150 år har produsert de klassiske Wienerstolene. Selskapet står for kvalitet, og har siden oppstart brukt en manuell bøyingsteknologi for å få de beste resultatene. Navnet TON står for Tovarna Ohýbaného Nábytku' og betyr buet møbelfabrikk. TON er i dag en av de største av de titalls fabrikkene som lager slike møbler.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null