Nyheter
Belysning
No 30 Stol Med Armlener, Coffee
-15%

No 30 Stol Med Armlener, Coffee

4 547 kr5 349 kr
Den klassiske lenestolen No 30 fra TON ble designet allerede i 1859, og er i dag en av verdens mest populære stoler.
På lager

No 30 Stol Med Armlener

4 547 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

No 30 stol fra TON. Man kan godt kalle stolen for "Klassikernes klassiker" ettersom den helt siden 1859 har funnet sin naturlige plass i mange hjem og mijøer over hele verden. En stol med en tidløs design og med allsidig bruk. Den passer utmerket ved siden av spisebordet eller skrivebordet, som en lenestol i stuen eller en avlastningsstol i gangen. En unik skapelse med rene linjer, lett vekt og fine naturmaterialer som virkelig fortjener sitt kallenavn. Stolens sete er av tre.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 4279 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
TON er et tjekkisk firma som i 150 år har produsert de klassiske Wienerstolene. Selskapet står for kvalitet, og har siden oppstart brukt en manuell bøyingsteknologi for å få de beste resultatene. Navnet TON står for Tovarna Ohýbaného Nábytku' og betyr buet møbelfabrikk. TON er i dag en av de største av de titalls fabrikkene som lager slike møbler.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null