Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Room21 har blitt Rum21


Room21 har blitt Rum21, vi går tilbake til våre røtter. I tillegg til et nytt navn, (det vil si, navnet vi alltid har hatt i Sverige) og en ny logo, kan du se frem til en ny nettside og enda mer eksklusiv og håndplukket design og møbler som kan arves gjennom generasjoner. Vi håper du vil like vår friske nye look.
Takk for at du handler på Rum21!

Til vårt utvalg

Rum21 startet som et familieeid firma i 2006 i Borås av Helen Rudholm og Gustaf Rudholm, og ble ervervet at Royal Design Group 2014. Rum21 har siden starten stadig vokst og er i dag en av Norges ledende forhandlere av møbler og hjeminnredning på nett. Vår forretningside bygger på å selge møbler og interiørdetaljer av høy kvalitet til privatpersoner og firma. Vi strever alltid etter å kunne tilby våre kunder den beste kvalitet, personlig service og veiledning.

Rum21.no inngår i Royal Design Group AB med butikker som RoyalDesign.no, med 15 års erfaring av internetthandel. Royal Design Group har i tillegg til sine internettbutikker også 8 fysiske butikker rundt i Sverige. I butikkene finner du akkurat som på nettet et stort utvalg av interiør og design.

Varemerker

På Rum21 velger vi ut våre varemerker med stor omsorg og nøyaktighet for å passe våre kunder. Sortimentet består av møbler og innredningsdetaljer av høy klasse med en eksklusiv følelse, som presenteres i et spennende og inspirerende shoppingmiljø. Rum21 samarbeider med mange av Europas ledende produsenter av møbler, belysning og hjeminnreding, og vårt sortiment utvikles hele tiden. I dag kan Rum21 tilby over 200 varemerker med et brett utvalg av kvalitetsmøbler og innredningsdetaljer av både klassisk og ny design.