Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
184860Orbit Barstol, Hvit/Lys Brunhttps://www.rum21.no/orbit-barstol-hvit-lys-brunhttps://az666937.vo.msecnd.net/67/31990d2f-8878-4018-97bc-e7b5f9ad8401OutOfStock4861NOK/mobler/mobler/stoler/mobler/stoler/barstolerSMD DesignOrbit barstol fra SMD Design, formgitt av Björn Dahlström. Barstol i unik og spennende design. Tanken var å lage en enkel krakk med god komfort som er lett å plassere og en unik svevende løsning på selve fotstøtten. Fotstøtten er en ring som er festet i stolpen med en eneste støtte. Som mange tilsynelatende enkle løsninger er det betydelig vanskeligere å få dette til å fungere i praksis. Det er få som kan konstruere en slik "svevende" løsning på en elegant og sikker måte.4861

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Stoler & Krakker/ Barstoler
1 / 2

Orbit Barstol, Hvit/Lys Brun

4 861 kr
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Orbit barstol fra SMD Design, formgitt av Björn Dahlström. Barstol i unik og spennende design. Tanken var å lage en enkel krakk med god komfort som er lett å plassere og en unik svevende løsning på selve fotstøtten. Fotstøtten er en ring som er festet i stolpen med en eneste støtte. Som mange tilsynelatende enkle løsninger er det betydelig vanskeligere å få dette til å fungere i praksis. Det er få som kan konstruere en slik "svevende" løsning på en elegant og sikker måte.

Egenskaper

 • Produktnummer184860
 • Lev. produktnummer39101005
 • Varemerke
  SMD Design
 • Serie
 • Designer
  Björn Dahlström
 • FargeHvit
 • Materiale beskrivelseMetall, Lær
 • Diameter36 cm
 • Høyde84 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
SMD har eksistert siden midten av 1980-tallet og har som motto at god svensk design fortjener svensk produksjon. Derfor produseres de fleste produktene i deres egen fabrikk, som ligger i smålandske Reftele. Egen produksjon muliggjør produksjon av små serier og unike produkter. Gjennom årene har SMD designet og produsert alt fra ergonomiske terminalarmer til fuglebord.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no