Nyheter
Møbler

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Outdoor Season is Here

Designede utemøbler, hageinspirasjon, sommersesongens bestselgere og årets nyheter for uteplassen. Her har vi samlet alt du trenger for å nyte livet utendørs - fra det første solglimtet i april til årets siste piknik i september. Foretrekker du en kaffekopp i skyggen på balkongen eller samler du vennene dine rundt grillen i hagen? Vi tilbyr utemøbler for alle anledninger!

Møbler for balkongen

InneholdHvordan møblerer du uteplassen din?

Møblere uteplassen

Når den første solstrålen viser seg på våren er det på tide å tenke på uteplassen. Hagemøbler, sofagrupper, puter til utemøbler, vakre krukker og tepper til balkongen. Her finner du alt du trenger for å møblere utendørs.

Innrede liten balkong

Å møblere den lille balkongen trenger ikke å være vanskelig. Med vårt store utvalg av balkongmøbler fra store merker som Fermob, HAY, Petite Friture og HOUE er det enkelt å finne både stoler og bord som passer til balkongen. Velg mellom utallige farger og stiler for å finne det som passer din balkong.

Møbler Belysning Innredning Servering Tepper Tekstil Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null Outdoor Season null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null