Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_236598Pampa Mariposa Butterfly Stol, Black/Blackhttps://www.rum21.no/pampa-mariposa-butterfly-stol-black?p=233275https://az666937.vo.msecnd.net/67/34115f3a-2229-41d3-9ec3-7f76cb150e0bOutOfStock11131NOK/mobler/mobler/lenestoler-sittepuffer/mobler/lenestoler-sittepuffer/lenestolerCuero<p>Pampa Mariposa Butterfly stol fra Cuero, en ny og moderne design av den klassiske flaggermusstolen. Stolen er produsert i de dype skogene i Småland, der kvalitet og miljøtenking er topp prioritert. Stolen er et resultat av solid håndverk, laget av nøye utvalgt skinn fra Italia og ekstra hardt svensk stål. Denne modellen er mer enn 30% større enn den vanlige flaggermusstolen, noe som gir deg mye bedre komfort og stabilitet. Hvis du tar godt vare på lenestolen din vil den vare i flere generasjoner, den vil bare bli finere og finere med tiden. Dette designikonet finner sin plass i alle rom. Når du sitter i den kan du nyte den luksuriøse følelsen av kvalitet, sammen med duften av eksklusivt skinn. Stolen finnes i flere forskjellige skinnfarger, med en sort eller forkrommet ramme. I samme modell finnes også Iceland Mariposa, med mykt og herlig fåreull. Det finnes også en krakk i samme design for å matche med stolen.</p> <p><strong>Bra å vite:</strong></p> <ul> <li>4,5 mm vegetabilsk garvet skinn fra Italia</li> <li>12 mm solid svensk stål</li> <li>Gulvbeskyttelse</li> <li>Leveres flatpakket</li> </ul>11131
Shop/Møbler/ Lenestoler & Sittepuffer/ Lenestoler
1 / 3

Pampa Mariposa Butterfly Stol, Black/Black

11 131 kr
Opplev luksusen av å sitte i denne klassiske lenestolen med et ekstra tykt og eksklusivt skinn.
Leveringstid:  6-8 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pampa Mariposa Butterfly stol fra Cuero, en ny og moderne design av den klassiske flaggermusstolen. Stolen er produsert i de dype skogene i Småland, der kvalitet og miljøtenking er topp prioritert. Stolen er et resultat av solid håndverk, laget av nøye utvalgt skinn fra Italia og ekstra hardt svensk stål. Denne modellen er mer enn 30% større enn den vanlige flaggermusstolen, noe som gir deg mye bedre komfort og stabilitet. Hvis du tar godt vare på lenestolen din vil den vare i flere generasjoner, den vil bare bli finere og finere med tiden. Dette designikonet finner sin plass i alle rom. Når du sitter i den kan du nyte den luksuriøse følelsen av kvalitet, sammen med duften av eksklusivt skinn. Stolen finnes i flere forskjellige skinnfarger, med en sort eller forkrommet ramme. I samme modell finnes også Iceland Mariposa, med mykt og herlig fåreull. Det finnes også en krakk i samme design for å matche med stolen.

Bra å vite:

 • 4,5 mm vegetabilsk garvet skinn fra Italia
 • 12 mm solid svensk stål
 • Gulvbeskyttelse
 • Leveres flatpakket

Egenskaper

 • Produktnummer233275
 • Lev. produktnummer1001
 • Varemerke
  Cuero
 • FargeSort
 • MaterialeStål, Lær
 • RomKontor, Soverom, Stue
 • Bredde87 cm
 • Dybde86 cm
 • Høyde92 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Det svenske selskapet, grunnlagt av Lars Kjerstadius i 2014, produserer tidløse gjenstander som er holdbare både i materialer og design. Produksjonen forgegår i Sverige, med svensk stål og italiensk skinn av høyeste kvalitet, som gjør at Cueros møbler varer i flere generasjoner. Den kjente flaggermusstolen er deres signatur, stolen finnes i mange forskjellige utførelser.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no