Eksklusive sommertilbud: opptil -50% på design >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_204003Panton Wire Oppbevaring 34, Monarchhttps://www.rum21.no/panton-wire-oppbevaring-34?p=300382https://az666937.vo.msecnd.net/67/3d419efa-59bb-4a20-a3db-7b45f89ee006OutOfStock1269NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/hyller-hyllesystemMontanaPanton Wire Shelf Support tilhører Panton Wire lagring fra Montana, designet av Verner Panton. En hylle i en industriell design, kombinert med luftig eleganse. Et fleksibelt system som består av deler du kan sette sammen på mange forskjellige måter. På gulvet eller hengende på veggen, som et nattbord, sidebord, oppbevaring i gangen eller stuen - eller for å dele av et rom. Det er mange muligheter for å være kreativ, bruk Wire på den måten som passer best for deg og ditt hjem. Stativet finnes i fire ulike farger. Det er også mange forskjellige design på toppskivene, som marmor eller glass. Hylleplatene finnes i seks forskjellige farger.1586CAMPAIGN
Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Hyller & Hyllesystem
Nyhet!
-20%
1 / 10

Panton Wire Oppbevaring 34, Monarch

1 269 kr1 586 kr
En eksklusiv og luftig hylle i en rå og stilren design. Kan kombineres med ulike hylleplater og toppskiver.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Panton Wire Shelf Support tilhører Panton Wire lagring fra Montana, designet av Verner Panton. En hylle i en industriell design, kombinert med luftig eleganse. Et fleksibelt system som består av deler du kan sette sammen på mange forskjellige måter. På gulvet eller hengende på veggen, som et nattbord, sidebord, oppbevaring i gangen eller stuen - eller for å dele av et rom. Det er mange muligheter for å være kreativ, bruk Wire på den måten som passer best for deg og ditt hjem. Stativet finnes i fire ulike farger. Det er også mange forskjellige design på toppskivene, som marmor eller glass. Hylleplatene finnes i seks forskjellige farger.

Egenskaper

 • Produktnummer300382
 • Lev. produktnummer06161T-34-135
 • Varemerke
  Montana
 • Designer
  Verner Panton
 • FargeMonarch
 • MaterialeStål
 • RomKontor, Soverom, Gang, Stue
 • Bredde34.8 cm
 • Dybde34.8 cm
 • Høyde34.8 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Montana er et familieeid selskap, stiftet i 1982. Montana produserer lagringsløsninger og møbler for både private hjem og offentlige miljøer. Systemet Montana er designet av selskapets grunnlegger, Peter Lassen. Det fleksible modulsystemet kommer i en inspirerende fargepalett og produseres i Montanas egen fabrikk i Danmark. Montana selger også møbelserier fra kjente designere som Arne Jacobsen, Verner Panton, Joakim Lassen og Jakob Wagner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no