Nyheter
Belysning
-17%

Pantop Bordlampe 23 cm, Burgundy

1 836 kr2 207 kr
Bordlampe fra Verpan.
På lager

Pantop Bordlampe 23 cm

1 836 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pantop bordlampe fra Verpan med et elegant design med en utsvinget skjerm som sprer et diffust og omgivende lys. Lampen har en minimalistisk look til alle hjem og stiler. Finnes i flere forskjellige farger.

Designet av Verner Panton.

Bra å vite om Pantop bordlampen
- Finnes også som en pendel.
- Originaldesign fra 1980.
- Finnes i 8 forskjellige farger.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 1625 kr

Egenskaper

Om varemerket
Varemerket Verpan ble lansert i 2003 og består av et nøye utvalg av Verner Panton-design innen belysning, møbler, tekstiler og innredningsdetaljer. Varemerkets filosofi er å bevare Pantons designarv ved å gjenintrodusere hans design for en helt ny generasjon av designelskere. Lampeserier som Fun, Pantop, VP Globe er klassiske eksempler på Pantons lekne designspråk som er inspirert av 1960-tallets banebrytende farger og former.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null