Nyheter
Belysning
Pantop Pendel 23 cm, Mørkegrønn

Pantop Pendel 23 cm, Mørkegrønn

1 205 kr
Anb. pris1 495 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris1 195 kr
Pendel fra Verpan.
Vi er for øyeblikket tomme for dette produktet

Pantop Pendel 23 cm

1 205 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pantop pendel fra Verpan med et elegant design med en utsvinget skjerm som sprer et diffust og omgivende lys. Den har en minimalistisk look til alle hjem og stiler. Finnes i flere forskjellige farger.

Designet av Verner Panton.

Bra å vite om Pantop pendelen
- Finnes også som en bordlampe.
- Originaldesign fra 1980.
- Finnes i 8 forskjellige farger.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Varemerket Verpan ble lansert i 2003 og består av et nøye utvalg av Verner Panton-design innen belysning, møbler, tekstiler og innredningsdetaljer. Varemerkets filosofi er å bevare Pantons designarv ved å gjenintrodusere hans design for en helt ny generasjon av designelskere. Lampeserier som Fun, Pantop, VP Globe er klassiske eksempler på Pantons lekne designspråk som er inspirert av 1960-tallets banebrytende farger og former.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null