Nyheter
Belysning
-50%

Pao Pendel Ø47 cm, Hvit

2 250 kr4 499 kr
Pendel fra Hay.
På lager

Pao Pendel

2 250 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pao pendel fra Hay med et japansk design med en vakker, elegant enkelhet. Pendelen har en utbyttbar, dimmebar LED-lampe med en retrobase for å gi et varmt og stemningsfylt lys og en skjerm i presset stål med en glansfinish og en flettet ledning i tekstil.

Designet av Naoto Fukasawa.

Bra å vite om Pao pendelen
- Finnes i forskjellige farger.
- Pendelen finnes i forskjellige størrelser.
- Perfekt både til hjemmet og offentlige miljøer.
- Verdsatt for sitt enkel estetikk.
- For mer informasjon, last ned PDF.

Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 3599 kr

Egenskaper

Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null