Nyheter
Belysning
-28%

Pavilion AV17 Skrivebord, Iron / Walnut / Chrome Legs

11 285 kr15 725 kr
Skrivebord fra &tradition.
På lager

Pavilion AV17 Skrivebord

11 285 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Pavilion AV17 skrivebord fra &tradition med et kompakt design perfekt for å ha hjemme, så vel som på kontoret. Det har en strippet estetikk med ryddige ben i stål og en tynn bordplate i linoleum i forskjellige farger å velge mellom. Det har avrundede former med en kant på vrangsiden for en førsteklasses brukeropplevelse. For mer informasjon, last ned PDF.

Designet av Anderssen & Voll.

Bra å vite om Pavilion AV17 skrivebordet
- Fra kolleksjonen Pavilion.
- Skrivebordet er tilgjengelig i ulike design.
- Finnes også som en stol.
- Dette produktet leveres umontert.
- Vekt: 24,2 kg.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 11028 kr

Egenskaper

Om varemerket
Den nordiske arven møter form. Materiale møter potensiale. &Traditions mål er å sette sammen disse verdiene til en moderne design. Omforme, omdefinere og gjenoppfinne materialer, teknikker og former. &Tradition omfatter gårsdagens mestere og talentene som kan skape fremtidens klassikere. &Tradition tror på design som er laget for å vare. I &Traditions sortiment finnes bl. a. lampen Flowerpot, en designklassiker skapt av den danske innredningsdesigneren Verner Panton.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null