Nyheter
Belysning
Pendel Svart

Pendel Svart

7 460 kr
Pendel fra Petite Friture. Pendelen er laget av stål og glassfiber.
På lager

Pendel

7 460 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Pendel fra Petite Friture i stål. Den er laget av glassfiber. Produktet er vakkert som det er, og også fint å kombinere med flere stykker i en gruppe.

Laget i Frankrike. Designet av Constance Guisset. Originaldesign fra 2010.

Bra å vite om pendelen


- Er verdsatt for sitt .
- Laget i Frankrike.
- Sertifisering: CE.
- Sertifisering: UL.
- Fra kolleksjonen .
- Lyskilde ikke inkludert.


Tekniske egenskaper på pendelen:


- E27
- 60.0 Watt
- Høyde: 120 mm.
- Diameter: 1100 mm.
- Ledningslengde: 3000 mm.
- 220-240 V.
- IP-klasse: IP 20.
- Vekt: 500 g .


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Petite Friture er et designforetak som ble opprettet i 2009. Skapt med en vilje til å fremme unge talenter og utvikle objekter, belysning og små møbler som skaper en unik følelse. Resultatet er elegante og tilgjengelige objekter med et enkelt formspråk som forteller en historie om vakre ting, som forstår vårt daglige liv og som lar oss nyte det. Petite Fritures pastelligaktige porselen i emaljert terrakotta er en liten del av deres vakre sortiment som gir oss et må-ha-begjær.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null