Nyheter
Belysning
PH 3/2 Pendel, Chrome
-10%

PH 3/2 Pendel, Chrome

7 947 kr8 830 kr
PH 3/2 pendel fra Louis Poulsen med et tidløst design for å holde i generasjoner.
På lager

PH 3/2 Pendel

7 947 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

PH 3/2 pendel fra Louis Poulsen med et tidløst design for å holde i generasjoner. Den har et reflekterende treskjermsystem i munnblåst opalglass med en skinnende utside og en sandblåst, matt innside for å gi et varmt og behagelig lys. En perfekt lampe til å henge ovenfor kjøkkenøyen eller spisebordet for å få litt ekstra lys. Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.

Designet av Poul Henningsen.

Bra å vite om PH 3/2 pendelen


- PH 3/2 er verdsatt for sitt tidløst design.
- PH 3/2 er også verdsatt for det diffuse lyset.
- Laget av opalglass og messing.
- Finnes i forskjellige farger.
- Fra kolleksjonen PH.
- Lyskilde ikke inkludert.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 7947 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hos Louis Poulsen skal funksjon og design komplettere hvarandre. Enkelhet kombinert med optimal lysteknikk har gjennom flere årtier skapt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en utmerket investering. Dens kvalitet og funksjon holder seg i mange år.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null