Nyheter
Belysning
PH Artichoke Pendel 600 mm, Hvit
-25%

PH Artichoke Pendel 600 mm, Hvit

93 525 kr124 700 kr
Pendel fra Louis Poulsen. Pendelen har et moderne design med syttito kronblader i tolv nøyaktig plasserte rader med seks kronblader i hver og en høy lyskvalitet for å gi et varmt og behagelig lys.
På lager

PH Artichoke Pendel

93 525 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

PH Artichoke pendel fra Louis Poulsen med et moderne design med syttito kronblader i tolv nøyaktig plasserte rader med seks kronblader i hver. Den har en høy lyskvalitet for å gi et varmt og behagelig lys. En perfekt taklampe for stuen eller spisestuen for å gi litt ekstra lys over bordet. Velg mellom ulike farger og størrelser.

Designet av Poul Henningsen.

Bra å vite om PH Artichoke pendelen


- Moderne design.
- Gjennskinnsfritt lys.
- Høy lyskvalitet.
- E27
- Ledningslengde: 4000 mm.
- Pendelen passer godt i en stue.
- IP-klasse: IP 20.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 93525 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hos Louis Poulsen skal funksjon og design komplettere hvarandre. Enkelhet kombinert med optimal lysteknikk har gjennom flere årtier skapt et produktprogram som passer alle arkitektoniske stilarter og kulturer. En lampe fra Louis Poulsen er en utmerket investering. Dens kvalitet og funksjon holder seg i mange år.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null