Nyheter
Belysning
Plant Box Blomsterhylle,  Cashmere
Ferm LivingFerm Living

Plant Box Blomsterhylle,  Cashmere

3 749 kr
Plant Box blomsterhylle fra ferm LIVING med slanke, velkjente Plant Box linjer med to praktiske hyller for områder der du har begrenset med plass.
På lager

Plant Box Blomsterhylle

3 749 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024

Produktinformasjon

Plant Box blomsterhylle fra ferm LIVING med slanke, velkjente Plant Box linjer med to praktiske hyller for områder der du har begrenset med plass. Den har et plassbesparende design for enkel oppbevaring perfekt til balkongen og for innendørs.

Bra å vite om Plant Box blomsterhyllen


- Blomsterhyllen kan brukes som et plassbesparende lagringsområde.
- Plant Box er verdsatt for det smale, stilrene designet.
- Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs.

Hvordan tar jeg vare på blomsterhyllen?
- Rengjøres med en fuktig klut.
- For mer informasjon, last ned PDF.Egenskaper

#rum21
Om varemerket
ferm LIVING er et dansk varemerke som ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Når Andersen startet ferm LIVING, fokuserte hun hovedsakelig på tapeter og innredningsdetaljer, men i dag er det et internasjonalt varemerke som puster skandinavisk sjarm med møbler, belysning, tekstiler og innredningsdetaljer både for voksne og barn. ferm LIVING tilbyr innbydende og trendskapende produkter som er produsert i store materialer som forgyller hjemmet.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null