Nyheter
Belysning
Ferm LivingFerm Living

Plant Box Large Krukke, Svart

715 kr
Plant Box Large krukke fra ferm LIVING med en rektangulær form i pudderbelagt metall med en smart oppbevaring til både innendørs og utendørs.
På lager

Plant Box Large Krukke

715 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Plant Box Large krukke fra ferm LIVING med en rektangulær form i pudderbelagt metall med en smart oppbevaring til både innendørs og utendørs. Den har et stilrent, plassbesparende Ferm Living design til alle hjem og stiler.

Bra å vite om Plant Box Large krukken


- Finnes i forskjellige farger.
- Denne krukken er en del av serien Plant Box fra ferm LIVING.
- Kan brukes som ei blomsterpotte og en funksjonell, stilren oppbevaring.
- Kombiner krukken med en Plant Box Large blomsterkasse fra ferm LIVING.

Hvordan tar jeg vare på krukken?
- Rengjøres med en fuktig klut.
- Dette produktet kan brukes både innendørs og utendørs.Egenskaper

Om varemerket
ferm LIVING er et dansk varemerke som ble grunnlagt i 2005 av Trine Andersen. Når Andersen startet ferm LIVING, fokuserte hun hovedsakelig på tapeter og innredningsdetaljer, men i dag er det et internasjonalt varemerke som puster skandinavisk sjarm med møbler, belysning, tekstiler og innredningsdetaljer både for voksne og barn. ferm LIVING tilbyr innbydende og trendskapende produkter som er produsert i store materialer som forgyller hjemmet.
Belysning Møbler Hagemøbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Jul Nyheter null null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort Gift Guide null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null