Nyheter
Belysning

Les mer

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Plume SW Vegglampe med Bryter, Polykarbonat

Plume SW Vegglampe med Bryter, Polykarbonat

1 717 kr
Plume er en vegglampe fra DCWéditions med en delikat design og et behagelig lys som inviterer til en tidløs estetikk i ethvert rom.
På lager

Plume SW Vegglampe med Bryter

1 717 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Vi presenterer Plume, en utsøkt vegglampe fra mesterhåndverkerne hos DCWéditions. Plume er designet av det anerkjente Studio BrichetZiegler og kombinerer elegant eleganse med enhver boligstil. Navnet "Plume" sier alt om lampens sjarm, og den er delikat designet med myke linjer og intrikate detaljer. Lampen lyser ikke bare opp rommet, men fyller det med et varmt lys som både er beroligende og innbydende. Den koniske lampeskjermen, som er laget av porselen eller polykarbonat av topp kvalitet, sikrer holdbarhet samtidig som den avgir et behagelig lys. Plume-vegglampen er bygget på en solid aluminiumsfot og har en perfekt balanse mellom elegant estetikk og robust design. Samtidig som den er slitesterk og sterk, har den et fjærlett utseende, en "oppadvendt nese" om du vil, og tilfører interiøret ditt en unik sjarm.

Designet av Studio BrichetZiegler.

Bra å vite om Plume SW vegglampen


- Plume SW er verdsatt for det delikate designet.
- Plume SW er også verdsatt for det hyggelige lyset.
- Laget av porselen eller polykarbonat.
- Designet av Studio BrichetZiegler.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Fra serien Plume by DCWéditions.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.