Lights for a century - 10-20% rabatt på belysning >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_203845Read Bokhylle, New Whitehttps://www.rum21.no/read-bokhylle?p=224456https://az666937.vo.msecnd.net/67/c2ac4245-ac64-4f26-b6a6-22a46e09be30OutOfStock25984NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/hyller-hyllesystemMontanaRead bokhylle fra Montana, designet av Peter J. Lassen. En bokhylle med stil og interessante rom i varierende størrelser. De ulike rommene gjør den til en flott bokhylle hvor du kan sortere bøker etter sjangre, temaer, fargen på coveret eller andre måter du liker å organisere på. Bokhyllen består av 6 moduler som du kan plassere i bredden eller høyden - eller hvorfor ikke i en blanding? Plasser dem sammen, eller fordel de ut i forskjellige rom. Bokhyllen kommer også med en sokkel. Alt dette gjør Read til en ekstremt moderne og praktisk bokhylle!25984
Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Hyller & Hyllesystem
1 / 6

Read Bokhylle, New White

25 984 kr
Denne stilige og fantasifulle bokhyllen passer både hjemme og på kontoret.
Leveringstid:  3-4 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Read bokhylle fra Montana, designet av Peter J. Lassen. En bokhylle med stil og interessante rom i varierende størrelser. De ulike rommene gjør den til en flott bokhylle hvor du kan sortere bøker etter sjangre, temaer, fargen på coveret eller andre måter du liker å organisere på. Bokhyllen består av 6 moduler som du kan plassere i bredden eller høyden - eller hvorfor ikke i en blanding? Plasser dem sammen, eller fordel de ut i forskjellige rom. Bokhyllen kommer også med en sokkel. Alt dette gjør Read til en ekstremt moderne og praktisk bokhylle!

Egenskaper

 • Produktnummer224456
 • Lev. produktnummerRead plinth 101
 • Varemerke
  Montana
 • Designer
  Peter J. Lassen
 • FargeNew White
 • MaterialeMDF
 • Bredde139.2 cm
 • Dybde30 cm
 • Høyde211.8 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Montana er et familieeid selskap, stiftet i 1982. Montana produserer lagringsløsninger og møbler for både private hjem og offentlige miljøer. Systemet Montana er designet av selskapets grunnlegger, Peter Lassen. Det fleksible modulsystemet kommer i en inspirerende fargepalett og produseres i Montanas egen fabrikk i Danmark. Montana selger også møbelserier fra kjente designere som Arne Jacobsen, Verner Panton, Joakim Lassen og Jakob Wagner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no