Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå

6 146 kr
Anb. pris7 670 kr

Prishistorik 30 dagar

Tidigare lägsta pris5 840 kr
Rosy Angelis er en vakker gulvlampe fra Flos, designet av Philippe Starck. Lampen sprer et behagelig, dempet lys i rommet. Lysets styrke justeres effektivt med en dimmer.
Leveringstid:  4-6 uker

Rosy Angelis Gulvlampe, Grå

6 146 kr

10 % ekstra rabatt med 10EXTRA

Med koden 10EXTRA gir vi 10 % ekstra rabatt på kjøp over 2000 NOK. Koden gjelder også på prismatchede produkter* og frem til 4/3. Tilbudet aktiveres ved å oppgi koden i kassen.

Til tilbudet

*Koden gjelder ikke Fermob, Grythyttan, Heymat, Mateus, String og Tinted Objects.

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Rosy Angelis gulvlampe fra Flos, designet av Phillipe Starck. En meget vakker lampe som blir en fin interiørdetalj, samtidig som den gir deg det lyset du trenger. Lampen står på tre ben av aluminium, som sammen med det fine stoffet blir en perfekt kombinasjon. Stoffet over lampeskjermen sitter løst og minner om et spøkelse, noe som gir et behagelig dempet lys i rommet. Du kan selv stille inn lysstyrken med lampens dimmer.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null