Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Salon Lysekrone, 98 cm
101 copenhagen101 copenhagen

Salon Lysekrone, 98 cm

11 895 kr
Salon er en lysekrone fra 101 Copenhagen med en Art Deco-inspirert, elegant design som er perfekt for å sette et elegant preg på ethvert rom.
Leveringstid:  6-8 uker

Salon Lysekrone

11 895 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Salon lysekrone fra 101 Copenhagen - en moderne variant av de klassiske lysekronene fra midten av 1900-tallet! Det Art-Deco-inspirerte designet består av seks skinnende lampeskjermer i en lett, sekskantet metallstruktur. Hver lampeskjerm er laget av munnblåst opalglass med matt hvit overflate og utstråler et varmt og innbydende lys. Denne lysekronen i art deco-stil tilfører ethvert rom et snev av raffinert eleganse. Et av Salon-lysekronens viktigste kjennetegn er de flate, ovale lampeskjermene, som gjør det mulig å henge lysekronen nær taket uten at den kommer i berøring. Endrer du perspektivet, vil de slanke lampeskjermene forandre seg i takt med deg, noe som gir denne skulpturelle lampen en leken dynamikk. Lysekronen fås dessuten i to størrelser og er laget av jern med vakker bronsebelegg.

Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl. Originaldesign fra 2021.

Bra å vite om Salon lysekronen


- Salon er verdsatt for det minimalistiske designet.
- Lysekronen finnes i 2 forskjellige størrelser.
- Designet av Kristian Sofus Hansen & Tommy Hyldahl.
- Lyskilde ikke inkludert.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
101 Copenhagen er et dansk designmerke som ble startet i 2017 med en sterk visjon om å skape en verden av vakre tilbehør med genuint håndverk, kvalitet og tidløs design. Med en lidenskap for tre- og kvalitetsstruktur gjennom samarbeid med håndverkere, kombinert med estetikk som speiler dedikasjon til høykvalitative materialer, kan 101 Copenhagen være stolte over å presentere sin første samling med må-ha-detaljer og tidløse klassikere.