Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Saltskrubb 350ml, Villrose

Saltskrubb 350ml, Villrose

390 kr
En balanserende og økologisk Havsaltskrubb fra Lilla Bruket. Masseres forsiktig inn i huden og skylles bort. Skrubben inneholder mandelolje, olivenolje og eteriske oljer som tilfører huden fuktighet, er beroligende og eksfolierende for hele
På lager

Saltskrubb 350ml, Villrose

390 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

En balanserende og økologisk Havsaltskrubb fra Lilla Bruket. Masseres forsiktig inn i huden og skylles bort. Skrubben inneholder mandelolje, olivenolje og eteriske oljer som tilfører huden fuktighet, er beroligende og eksfolierende for hele kroppen. Havsalt er mykgjørende, rensende og eksfolierende. Mandeloljen beskytter og beroliger. Olivenolje lindrer og gir næring. de eteriske oljene fra salvie, rosmarin og lavendel er lett antiseptiske samt beroliger og styrker ditt sinn.

Egenskaper

 • Produktnummer
  168745
 • Lev. produktnummer
  10567
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Serie
 • Fraktklasse
  Small
 • Farge
  Mix
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.