Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Shampo 450ml, Sitrongress
-35%

Shampo 450ml, Sitrongress

241 kr
Tid. pris370 krAnb. pris370 kr

Prisinformasjon

Anbefalt pris
Leverandørs anbefalte utsalgspris

Tidligere pris
Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før prisreduksjonen begynte

Sjampo fra Lilla Bruket. Med en blanding av økologiske ingredienser og eteriske oljer får man en sjampo som er velgjørende for håret ditt og helt fritt fra parabener og silikon. De ulike ingrediensene fyller funksjoner som gjenoppretter, p
På lager

Shampo 450ml, Sitrongress

241 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager

Produktinformasjon

Sjampo fra Lilla Bruket. Med en blanding av økologiske ingredienser og eteriske oljer får man en sjampo som er velgjørende for håret ditt og helt fritt fra parabener og silikon. De ulike ingrediensene fyller funksjoner som gjenoppretter, pleier og roer ned håret og hårbunnen din. Det følger med håndpumpe med den store flasken. Finnes også som balsam med samme duft.

Egenskaper

 • Produktnummer
  179109
 • Lev. produktnummer
  10511
 • Varemerke
  L:a Bruket
 • Serie
 • Fraktklasse
  Small
 • Kapasitet
  45 cl
#rum21
Om varemerket
L:A Bruket, eller Lilla Bruket, er et svensk varemerke som ble grunnlagt i 2008 med røtter i vestkystens skjønnhet og natur. Produktene deres er kjent for å være naturlige og bærekraftige, og de strever etter å ivareta naturens beste ingredienser. Med en bred produktlinje som omfatter hudpleie, hårpleie og hjemmeprodukter, tilbyr de produkter av høy kvalitet som er skånsomme både mot mennesker og miljø. Deres filosofi legger vekt på enkelhet og funksjonalitet i kombinasjon med skjønnhet i harmoni med naturen og en holistisk livsstil.