Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_203793Show Vegghylle, New Whitehttps://www.rum21.no/show-vegghylle?p=224354https://az666937.vo.msecnd.net/67/340c778c-6b4d-4751-9ce7-5d71854f4109OutOfStock5267NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/hyller-hyllesystemMontanaShow vegghylle fra Montana, designet av Peter J. Lassen. Show er like ikonisk som den er praktisk! Hyllen kan brukes til mye; hva med en bokhylle for stuen, lagring i gangen eller en displayløsning for kjøkkenet? Montanas skap og lagringsløsninger er bokstavelig talt laget for å kombineres med hverandre på bredden eller høyden på alle mulige måter man kan ønske seg. Lag en helhetlig løsning og gi rommet din helt egen stil!5267
Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Hyller & Hyllesystem
1 / 3

Show Vegghylle, New White

5 267 kr
Den lille hyllen som passer både i gangen og på soverommet, eller hvorfor ikke på kjøkkenet?
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering

Produktinformasjon

Show vegghylle fra Montana, designet av Peter J. Lassen. Show er like ikonisk som den er praktisk! Hyllen kan brukes til mye; hva med en bokhylle for stuen, lagring i gangen eller en displayløsning for kjøkkenet? Montanas skap og lagringsløsninger er bokstavelig talt laget for å kombineres med hverandre på bredden eller høyden på alle mulige måter man kan ønske seg. Lag en helhetlig løsning og gi rommet din helt egen stil!

Egenskaper

  • Produktnummer224354
  • Lev. produktnummerShow wall 101
  • Varemerke
    Montana
  • FargeNew White
  • MaterialeMDF
  • Bredde69.6 cm
  • Dybde30 cm
  • Høyde69.6 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Montana er et familieeid selskap, stiftet i 1982. Montana produserer lagringsløsninger og møbler for både private hjem og offentlige miljøer. Systemet Montana er designet av selskapets grunnlegger, Peter Lassen. Det fleksible modulsystemet kommer i en inspirerende fargepalett og produseres i Montanas egen fabrikk i Danmark. Montana selger også møbelserier fra kjente designere som Arne Jacobsen, Verner Panton, Joakim Lassen og Jakob Wagner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no