Nyheter
Belysning
Soft Edge 85 Barstol Svart, 75 cm

Soft Edge 85 Barstol Svart, 75 cm

2 149 kr
Soft Edge 85 er en av de mest etterspurte barstolene på markedet i dag. Designet er en blanding av moderne stil og minimalistisk skjønnhet som passer perfekt til alle typer interiør.
På lager

Soft Edge 85 Barstol Svart

2 149 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Den organiske designen med myke kurver og en lett følelse gjør at denne barkrakken skiller seg ut fra mengden. Men det beste er at designet ikke har gått på bekostning av komforten. Med et mykt polypropylensete er denne barkrakken perfekt for lange sittegrupper. Barkrakken har en pulverlakkert stålramme som gjør den sterk og holdbar. Det betyr at denne barkrakken er perfekt for offentlige miljøer som kafeer og restauranter der møblene må tåle hyppig bruk. Soft Edge 85 er også perfekt til hjemmet, der den minimalistiske designen passer perfekt inn i enhver innredning.

Designet av Iskos-Berlin. Originaldesign fra 2016.

Bra å vite om barstolen


- Soft Edge 85 er verdsatt for den høye komforten.
- Sete i polypropen.
- Ramme i pulverlakkert stål.
- Designet av Iskos-Berlin.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Hay ble grunnlagt i år 2002 og møbelkolleksjonen deres ble lansert på Imm Cologne i 2003. Ambisjonen bak Hay var å oppmuntre dansk møbeldesign til å finne tilbake til den innovative storhetsperioden den hadde under 1950- og 1960-tallet, men i en sammenheng som passet nåtiden. Konseptet deres er veldig populært over hele verden.