Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Soft Serve Bordlampe Grande, Peach Sorbet

Soft Serve Bordlampe Grande, Peach Sorbet

3 900 kr
Soft Serve Grande er en større bordlampe fra Créme Atelier som er inspirert av den nostalgiske, lette og luftige myke serveringsisen. Det er et tidløst og unikt stykke som vil vare i generasjoner fremover.
På lager

Soft Serve Bordlampe Grande

3 900 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Soft Serve Grande er en større bordlampe fra Créme Atelier som er inspirert av den nostalgiske, lette og luftige myke serveringsisen. Det er et tidløst og unikt stykke som vil vare i generasjoner fremover. Lampen er tilgjengelig i en rekke beroligende farger, fra vaniljestang til matcha, vill smultring, rabarbra, stikkelsbær og mokka. Velg en av disse uimotståelige smakene for å gjøre hjemmet ditt mer innbydende. Soft Serve er laget i Stockholm av 3D-printet, biologisk nedbrytbar plast med en utskriftstid på fjorten timer. På grunn av 3D-utskriftsprosessen kan det forekomme variasjoner i tekstur og farge. Med sin dimbare funksjon kan du justere lysstyrken etter behov.

Laget i Sverige.

Bra å vite om Soft Serve bordlampen


- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.
- Soft Serve er verdsatt for den unike formen med en inspirasjon fra en lett og luftig mykis.
- Soft Serve er også verdsatt for den bærekraftige fremstillingsprosessen i Stockholm.
- Dimmebar funksjon for justering av lysstyrken.
- Lyskilde er inkludert.
- Fra serien Soft Serve.
- Spesiallaget lampe på forespørsel.
- 3D-printet, biologisk nedbrytbar plast.
- Velg mellom ulike farger.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Crème Atelier er et prisbelønnet svensk varemerke som designer bærekraftig 3D-printet belysning. Crème Atelier ble grunnlagt av Jacqueline Kessidis og Lucas Lind i Stockholm og sammen ville de skape et varemerke som produserer vakre produkter med en bærekraftig produksjonsprosess. Og de fikk suksess. Alle lampene til Crème Ateliers lamper er produsert av plantebasert plast, resirkulert teppeemballasje og resirkulert PLA. Og lampene deres er mer enn bærekraftige - deres lekne glasslamper er små gledesspredere i et ytterst elegant og smakfullt design.