Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Soft Serve Pendel 01, Messing / Peach Sorbet

Soft Serve Pendel 01, Messing / Peach Sorbet

2 200 kr
Soft Serve 01 er en pendel fra Créme Atelier som er inspirert av den nostalgiske, lette og luftige myke serveringsisen. Det er et slitesterkt produkt med en moderne vri, laget for å bringe glede og unikhet til hjemmet ditt.
På lager

Soft Serve Pendel 01

2 200 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Soft Serve 01 er en pendel fra Créme Atelier som er inspirert av den nostalgiske, lette og luftige myke serveringsisen. Det er et slitesterkt produkt med en moderne vri, laget for å bringe glede og unikhet til hjemmet ditt. Lampen har en strukturert overflate og myke luftige former med en lunefull illusjon av luftige, flytende iskremskyer. Soft Serve er laget i Stockholm av 3D-printet, biologisk nedbrytbar plast med en utskriftstid på tretten timer. På grunn av 3D-utskriftsprosessen kan det være variasjoner i tekstur og farge, noe som gjør det til et unikt stykke i hjemmet ditt.

Laget i Sverige.

Bra å vite om Soft Serve pendelen


- Mindre variasjoner kan forekomme på grunn av det nøye, håndlagde designet.
- Soft Serve er verdsatt for den unike formen med en inspirasjon fra en lett og luftig mykis.
- Soft Serve er også verdsatt for den bærekraftige fremstillingsprosessen i Stockholm.
- Fra serien Soft Serve.
- Spesiallaget lampe på forespørsel.
- 3D-printet, biologisk nedbrytbar plast.
- Lyskilde ikke inkludert.
- Velg mellom detaljer i krom eller messing.
- For mer informasjon, last ned PDF.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Crème Atelier er et prisbelønnet svensk varemerke som designer bærekraftig 3D-printet belysning. Crème Atelier ble grunnlagt av Jacqueline Kessidis og Lucas Lind i Stockholm og sammen ville de skape et varemerke som produserer vakre produkter med en bærekraftig produksjonsprosess. Og de fikk suksess. Alle lampene til Crème Ateliers lamper er produsert av plantebasert plast, resirkulert teppeemballasje og resirkulert PLA. Og lampene deres er mer enn bærekraftige - deres lekne glasslamper er små gledesspredere i et ytterst elegant og smakfullt design.