Nyheter
Belysning
Soul Story 4 Vegglampe, Hvit / Gull

Soul Story 4 Vegglampe, Hvit / Gull

4 390 kr
Soul vegglampe fra DCWéditions med et ekstraordinært design i gips med forskjellige, lekne modeller.
Leveringstid:  4-6 uker

Soul Vegglampe

4 390 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Soul vegglampe fra DCWéditions med et ekstraordinært design i gips med forskjellige, lekne modeller. Innebygd LED med et varmhvitt, hyggelig lys. Herlig karakter i metall i ulike utforminger for et unikt uttrykk. Et must for design-interesserte.

Designet av Charles Kalpakian.

Bra å vite om Soul vegglampen


- Soul er verdsatt for sitt unikt design.
- Soul er også verdsatt for det hyggelige lyset.
- Innebygd LED.
- Varmhvitt lys.
- Vegglampen er tilgjengelig i ulike design.
- Fra kolleksjonen Soul by DCWéditions.
- Lyskilde er inkludert.




Egenskaper

#rum21
Om varemerket
DCWéditions ble grunnlagt i 2008 av Philippe Cazer og Frédéric Winkler. Sammen ønsket de å skape et varemerke som samlet ikoniske gjenstander under samme tak. Et varemerke som forente gjenstander fra fortid og nåtid, men som delte samme designprinsipp: En ærlig enkelhet som vil vare i generasjoner. Siden den gang har DCWéditions lagt til flere og flere designere og deres verk til katalogen sin. I dag kan de skilte med gjenstander fra Bernard-Albin Gras, Bernard Schottlander, Bertrand Balas, Dominique Perrault, Gaëlle Lauriot-Prévost og Jacques Biny.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null