Nyheter
Belysning
Spun Light T1 Bordlampe, Hvit
-20%
Flos - logo - Rum21.noFlos - logo - Rum21.no

Spun Light T1 Bordlampe, Hvit

8 208 kr10 260 kr
Spun Light T1 bordlampe fra Flos med et moderne, fremtredende design i dreiet metall og presstøpt aluminium med et diffust lys for å skape en myk, hjemmekoselig stemning.
På lager

Spun Light T1 Bordlampe

8 208 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!

10-70 % rabatt på tusenvis av produkter

Cyber Week på Rum21 er her! Denne uken er det siste sjanse til å få opptil 70 % rabatt på tusenvis av produkter. Vårt Cyber Week-tilbud gjelder frem til og med 3/12, så sørg for å gjøre årets designkupp innen ukens slutt.

Til tilbudet
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp til 31/1-2024
Fri frakt!

Produktinformasjon

Spun Light T1 bordlampe fra Flos med et moderne, fremtredende design i dreiet metall og presstøpt aluminium med et diffust lys for å skape en myk, hjemmekoselig stemning. Dimmerknapp på ledningen for justering av lysstyrken. Et must for design-interesserte.

Designet av Sebastian Wrong. Originaldesign fra 2003.

Bra å vite om Spun Light T1 bordlampen


- Finnes også som en gulvlampe og en større bordlampe.
- Spun Light T1 er også verdsatt for den moderne fremstillingsprosessen.
- Spun Light T1 er verdsatt for sitt elegant design.
- Fra kolleksjonen Spun Light.
- Lyskilde ikke inkludert.


Prishistorikk

Laveste salgspris for dette produktet de siste 30 dagene før kampanjen startet var 9135 kr

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Flos ble grunnlagt i 1962. Samme år startet firmaet produksjon av en rekke lamper, som ble noen av de største klassikerne innen italiensk industriell design. Noen av disse lampene er Arco og Splügen Brau, designet av Achille og Piergiacomo Castiglioni som takket være sin tidløse design og tekniske fordel produseres også i dag.
Belysning Møbler Julen Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Hagemøbler Nyheter null Cyber Week 2023 Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null