Nyheter
Belysning
Stacked Hylle 2.0 Åpen/Medium, Eik

Stacked Hylle 2.0 Åpen/Medium, Eik

2 149 kr
Stacked er et hyllesystem fra Muuto som kan skreddersys etter personlige behov og preferanser. Modulene finnes i flere farger og størrelser og kan kombineres på mange forskjellige måter.
Leveringstid:  1-2 uker

Stacked Hylle 2.0, Åpen/Medium

2 149 kr

Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Stacked er et hyllesystem fra Muuto som kan skreddersys etter personlige behov og preferanser. Modulene finnes i flere farger og størrelser og kan kombineres på mange forskjellige måter. Hyllene er laget av eikefiner eller PU-lakkert MDF, avhengig av fargevalg. De monteres på et medfølgende podium, eller rett på gulvet. Hver modul kommer med tilhørende clips i samme farge som hyllen. Hvis du vil ha flere clips kan de kjøpes separat i en 5-pakning. Modulene selges enkeltvis og finnes i størrelsene small, medium og large. Velg mellom fargene hvit, grå, lysegrå eller eik. Denne modulen har en åpen bakside, som gjør at veggen bak blir en del av oppbevaringen.

Hyllesystemets stilige, grafiske og funksjonelle uttrykk er skapt av designeren Julien De Smedt. Det gjennomtenkte designspråket gjør det enkelt å tilpasse hyllene til forskjellige stiler og miljøer. De forskjellige størrelsene gjør det mulig å bygge unike hyllesystemer så vel som bokhyller, skjenker, TV-benker eller et større nattbord. Skap et spennende uttrykk ved å kombinere flere forskjellige farger og størrelser, eller la hyllesystemet harmonere med resten av interiøret.

For mer informasjon, se vedlagte produktark og monteringsanvisninger.

Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Muuto kommer fra Danmark og strever etter å gi skandinavisk tradisjon nye og orginale perspektiv. Ordet muuto er hentet fra det finske språket og betyr nye perspektiv. Muuto håndplukker designertalenter fra Skandinavia og gir de frihet til å uttrykke den individuelle historien sin gjennom hverdagslige gjenstander.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null