Nyheter
Belysning

Raske leveranser

Alltid prisgaranti

Åpent kjøp i 30 dager

Stair Bordlampe, Mello Yellow
Oblure - skandinavisk belysningOblure - skandinavisk belysning

Stair Bordlampe, Mello Yellow

3 469 kr
Stair bordlampe fra Oblure med et karakteristisk design i stål med et trappeinspirert utseende med en lysende sfære på toppen for å skape et vakkert skyggespill.
På lager

Stair Bordlampe

3 469 kr

Velg riktig lyskilde

Det kan være vanskelig å velge riktig lyskilde til lampen din og kanskje enda vanskeligere å bestemme seg for hva slags lampe som passer i hjemmet ditt. Vi har satt sammen en enkel guide som vil veilede deg gjennom Lumens og Kelvins.

Les guiden her!
Raske leveranser
Alltid prisgaranti
Åpent kjøp i 30 dager
Fri frakt!

Produktinformasjon

Stair bordlampe fra Oblure med et karakteristisk design i stål med et trappeinspirert utseende med en lysende sfære på toppen for å skape et vakkert skyggespill. To USB-porter. Skjult stikkontakt til flere anvendingsområder. Rotérbar dimmerbryter for justering av lysstyrken. En perfekt lampe å ha i vinduet for å ha litt ekstra hygge i rommet.

Designet av Notchi Architects. Laget i Kina.

Bra å vite om Stair bordlampen


- Stair er verdsatt for sitt unikt design.
- Stair er også verdsatt for den dimmebare funksjonen.
- Kan også brukes som en ladestasjon.
- Finnes i forskjellige farger.
- Lyskilde ikke inkludert.


Tekniske egenskaper på bordlampen:


- 220-240 V.
- Bredde: 105 mm.
- Høyde: 225 mm.
- Lengde: 187 mm.
- IP-klasse: IP 20.
- G9
- 3.0 Watt
- Ledningslengde: 1800 mm.
- Sertifisering: CE.


Egenskaper

#rum21
Om varemerket
Oblure er et svensk selskap som produserer førsteklasses belysning. Oblure har fått sin inspirasjon fra skandinavisk design som er minimalistisk, enkel og funksjonell, men ønsker samtidig å legge til noe mer. Navnet Oblure kommer fra det engelske "object" og "allure" som betyr attraktive objekter. Det er akkurat det de ønsker å skape - belysning som tiltrekker seg oppmerksomhet med en vakker og funksjonell design.
Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null