Nyheter
Belysning

String: Gangen

Gangen - Det første inntrykket i hjemmet ditt. Du får bare et førsteinntrykk og da er det viktig å gjøre et godt inntrykk. String® System er bevisst på dette og har designet en rekke hyller og tilbehør som er ideelle som møbler i gangen. Her er lagring det viktigste og uansett om det er stort eller lite, så er lagringsløsninger viktig for en velfungerende hverdag.

Viser 11 produkter
Beige
Sort
Grå
Hvit
Pris
13 400 kr
14 800 kr
16 300 kr
StringPå lager
String Hylle Kombinasjon T Gang, Svart
15 450 kr
StringBestillingsvare
String Hylle Kombinasjon T Gang, Beige
14 050 kr

InneholdOppbevaring for stuen

Oppbevaring for den lille og store gangen

String har ulike moduler, reoler og gavler, noe som gjør det enkelt å avgjøre hvor stort oppbevaringssystemet skal være. Smart oppbevaring til den lille gangen eller praktisk til den store gangen. Veggmontert oppbevaring er plassbesparende og er lett å rengjøre. I den lille gangen kan String Pocket, den minste Stringhyllen, være en god idé. Med kroker og stenger er det også en smart oppbevaringsløsning med mye plass.

Oppbevaring for ytterklær

String® System har også skohyller der hvert plan tar minst fem par sko. Skuffer, skap og det meste av tilbehør gjør Stringhyllen til den ultimate oppbevaringen i gangen med plass til ytterklær for hele familien.

Belysning Møbler Innredning Tekstil Tepper Servering Barn Utemøbler Nyheter null Inspirasjon Varemerker Designere Gavekort null null Kundeservice Om Rum21 Kundeservice null