October Offers: Opptil 50% rabatt >>

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_195415String Stang For Metallhylleplate 1-pk S, Hvithttps://www.rum21.no/string-stang-for-metallhylleplate-1-pk-s?p=182174https://az666937.vo.msecnd.net/67/2aa29a2f-3c61-4330-a954-38dcbbcdeadaOutOfStock400NOK/mobler/mobler/oppbevaringsmobler/mobler/oppbevaringsmobler/hyller-hyllesystemStringEn stang for metallhylleplater fra String. Det er akkurat slik som det høres ut. Du fester denne stangen gjennom de perforerte hullene i metallhylleplaten og vips så har du en kleshenger under hyllen. Eller hvorfor ikke ha stengene til et String-system på kjøkkenet? Da har du en holder til dine kjøkkenredskap og kasseroller. NB! Passer kun til String metallhylleplate.400
Shop/Møbler/ Oppbevaring & Hyller/ Hyller & Hyllesystem
1 / 2

String Stang For Metallhylleplate 1-pk S, Hvit

400 kr
En stang for metallhyller fra String som du fester gjennom de perforerte hullene i metallhyllen.
Leveringstid:  4-6 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt over 799 kr (ikke møbler)

Produktinformasjon

En stang for metallhylleplater fra String. Det er akkurat slik som det høres ut. Du fester denne stangen gjennom de perforerte hullene i metallhylleplaten og vips så har du en kleshenger under hyllen. Eller hvorfor ikke ha stengene til et String-system på kjøkkenet? Da har du en holder til dine kjøkkenredskap og kasseroller. NB! Passer kun til String metallhylleplate.

Egenskaper

 • Produktnummer
  182174
 • Lev. produktnummer
  MSR30-12-1
 • Varemerke
  String
 • Serie
 • Designer
  Anna von Schewen & Björn Dahlström
 • Farge
  Hvit
 • Lengde
  23 cm

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
String Furniture er et svensk foretak som har skapt en ekte designklassiker, som vi kan love at aldri går av moten. En String-hylle er lett men stabil, og den minimalistiske og tidløse designen vekker fortsatt oppmerksomhet etter 65 år. Arkitekten Nisse Strinning (1917–2006) som er String-hyllens opphavsmann, var en av de store designerene som i midten av forrige århundre la grunnen for det som i dag kalles Scandinavian design.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringOrdre & LeveringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no