Vi leverer som vanlig med trygg hjemlevering

Kundeservice
Handlekurv
(0)
(0)
Favoritter
Møbler
product
variable_245231Flower Sofabord 90 cm, Sort/Bjørk/Kromhttps://www.rum21.no/swedese-flower-sofabord-sort-eik-krom?p=1015743https://az666937.vo.msecnd.net/67/7e8f5a85-5e2b-41d9-be41-fad15ef2761fOutOfStock7330NOK/mobler/mobler/bord/mobler/bord/sofabordSwedeseFlower bord fra Swedese, designet av Christine Schwarzer. Et sofabord preget av organiske former og stilklignende ben. Bordet finnes i flere valgmuligheter når det gjelder størrelse og farge, som gjør det mulig å plassere flere bord sammen og skape et unikt uttrykk. <br /><br />Bordet er laget av sort sjiktlimt laminat, tre og pulverlakkert stål. Kanten som rammer inn bordet finnes i naturlig lakkert bjørk eller eik. Stativet er laget av krom. <br /><br />For mer informasjon, se vedlagte produktark.7330

Sommertilbud >>

Shop/Møbler/ Bord / Sofabord
1 / 1

Flower Sofabord 90 cm, Sort/Bjørk/Krom

7 330 kr
Flower bord fra Swedese, designet av Christine Schwarzer. Et sofabord preget av organiske former og stilklignende ben.
Leveringstid:  8-10 uker
30 dagers åpent kjøp
Rask leveranse
Koronainformasjon: Vi leverer som vanlig med trygg levering
Fri frakt!

Produktinformasjon

Flower bord fra Swedese, designet av Christine Schwarzer. Et sofabord preget av organiske former og stilklignende ben. Bordet finnes i flere valgmuligheter når det gjelder størrelse og farge, som gjør det mulig å plassere flere bord sammen og skape et unikt uttrykk.

Bordet er laget av sort sjiktlimt laminat, tre og pulverlakkert stål. Kanten som rammer inn bordet finnes i naturlig lakkert bjørk eller eik. Stativet er laget av krom.

For mer informasjon, se vedlagte produktark.

Egenskaper

Anbefalinger

Her er noen produkter vi tror du liker.

Om varemerket
Om varemerket
Swedese ble etablert i 1945 av brødrene Yngve og Jerker Ekstrøm samt av Sven Bertil Sjøqvist. Best kjent fra Yngve Ekstrøms store produksjon er lenestolen Lamino fra 1956, som fremdeles lages og selges over hele verden. Swedeses idé er den samme i dag som for seksti år siden: å skape vakre møbler for fremtiden basert på moderne skandinaviske tradisjoner.

Kundeservice

KundeserviceRetur & AngrerettKjøpsvilkårPersonvernerklæringReklamasjonVår prisgaranti
© 2020 Rum21.no